piektdiena, 2017. gada 13. janvāris

Maltīšu plānošana

Kad Jūs varat redzēt ieguvumus no iknedēļas maltīšu plānošanas, kā Jūs to darāt? Pirmā lieta, ko Jums vajadzētu darīt, ir pierakstīt visus savas ģimenes mīļākos ēdienus.

Tālāk, pārskatiet iknedēļas pārtikas preču īpašos piedāvājumus un akcijas vakariņu idejām. Lielākajai daļai pārtikas veikalu ir iknedēļas reklāmas bukleti internetā un veikalos. Jūsu mērķis ir atrast izdevīgus piedāvājumus un tos izmantot, lai ietaupītu naudu par pārtikas iegādi.

Tālāk, ieskatieties ledusskapī un pieliekamajā, lai apskatītu, kāda pārtika Jums jau ir. Vai ir kāds pārtikas produkts, ko ir nepieciešams apēst uzreiz? Viena no labākajām lietām par iknedēļas maltīšu plānošanu ir tas, ka Jūs izmetat mazāk pārtikas, jo Jūs tikai iegādājaties to, ko Jūs plānojat izmantot šajā nedēļā un Jūs izlietojat visu, kas ir ledusskapī, tādēļ pārtikai nav laika sabojāties.

Jums vajadzētu būt idejai par to, ko Jūs vēlaties gatavot nedēļas laikā, pamatojoties uz pārtikas veikalu reklāmām, kas Jums jau ir uz rokas, un Jūsu ģimenes nedēļas grafika. Ir pienācis laiks pierakstīt maltītes, ko Jūs plānojat pagatavot pa nedēļu un izveidot pārtikas iegādes sarakstu.
Jūs esat gandrīz galā! Pielieciet savu ēdienkarti uz ledusskapja un gatavojiet Jūsu maltītes katru dienu (vai pagatavojiet tās pirms laika un iesaldējiet), tad baudiet atlikušo nedēļu. Jūsu nedēļai būtu jāiet daudz mierīgāk, jo Jums katras dienas beigās nav jāuztraucas par to, kas būs vakariņās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru